Vincent Keijzer

Specialisaties

  • Hart revalidatie
  • Astma/COPD
  • Langdurige pijnklachten
  • Revalidatie

In juni 2016 is Vincent afgestuurd aan de Hogeschool van Utrecht, waar hij de minor hart-, vaat en long volgde. In de periode na het behalen van zijn diploma heeft Vincent diverse ervaringen opgedaan in zowel de eerste- als tweedelijns gezondheidszorg. Ook is hij al eerder als fysiotherapeut werkzaam geweest bij Fysiogroep Waterland. Daarnaast is hij ook werkzaam geweest in het Slotervaart Ziekenhuis en het Rode Kruis Ziekenhuis waar hij veel ervaring heeft mogen op doen op diverse afdelingen.

De afgelopen jaren heeft Vincent diverse cursussen gevolgd zoals hart en longrevalidatie en fysiotherapie bij langdurig pijnklachten. Daarnaast heeft hij tijdens zijn werk in het ziekenhuis zich beziggehouden met het behandelen van neurologische aandoeningen, orthopedische en traumatische aandoeningen maar ook met covid19, brandwonden en naar aanleiding van een grote operatie weet Vincent u weer goed op weg te helpen.
In zijn vrije tijd is Vincent graag sportief bezig, onder andere met watersporten als golf- en kitesurfen maar ook een rondje suppen doet hij graag. Een wandeling door de mooie natuur gaat hij ook zeker niet uit de weg.

Persoonlijke aandacht en heldere communicatie heeft Vincent hoog in het vaandel staan, waarbij de doelstelling van de cliënt natuurlijk centraal staat.

Werktijden: Maandag, woensdagmiddag, donderdag en vrijdagmiddag in Monnickendam locatie Swaensborch. Woensdag- en vrijdagochtend Marken.

Email: v.keijzer@fysiogroepwaterland.nl

Afspraak maken behandeling fysiotherapie of telefonisch advies