Jos Kooistra

Specialisaties

In mei 2011 is Jos afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam, waar hij de minor “Arbeid en Gezondheid” volgde. Aan het eind van zijn studie heeft hij een half jaar gewerkt in Yogyakarta Indonesië om daar de fysiotherapie op te zetten in weeshuis Yayasan Sayap Ibu. Daarnaast was hij 2 dagen werkzaam in het Dr. Sardjito ziekenhuis.

Na het behalen van zijn diploma heeft hij gewerkt binnen de eerste- en tweedelijns fysiotherapie. Na 4 jaar heeft hij de overstap van het ziekenhuis en revalidatiecentra gemaakt naar de particuliere praktijk. De afgelopen jaren heeft Jos voornamelijk cursussen gevolgd m.b.t. revalidatie (orthopedisch/neurologisch/hart en vaat) en inspanningsfysiologie. Daarnaast vindt hij het interessant om zich verder te ontwikkelen binnen de nieuwste fysiotherapeutische interventies, zoals Medical Taping en Shockwave Therapie.

Vanaf het begin heeft Jos zich beziggehouden met de revalidatie bij orthopedische en neurologische problematiek. Verder participeert hij in het Artrose Project met huisartsenpraktijk De Hoed in Monnickendam. Jos is naast fysiotherapeut ook begeleider bij Fysio Fitness en De Fitte Senior.

In zijn vrije tijd volleybalt Jos bij Wham Wham H2 in Hoorn en zit hij in de evenementencommissie.

Persoonlijke aandacht staat bij hem hoog in het vaandel.

Werktijden:
Monnickendam: maandag t/m vrijdag
Marken: dinsdag en donderdag 13.00 uur – 18.00 uur

Email: j.kooistra@fysiogroepwaterland.nl

Bekijk de waarderingen van Jos

Registratie: 49914265004 BIG geregistreerd en opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF als fysiotherapeut.

Afspraak maken behandeling fysiotherapie of telefonisch advies