Jos Kooistra

In mei 2011 is Jos afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam, waar hij o.a. de minor “Arbeid en Gezondheid” volgde. Tijdens zijn studie heeft hij een half jaar gewerkt in Yogyakarta Indonesië om daar de fysiotherapie op te zetten in weeshuis “Yayasan Sayap Ibu”. Tijdens deze periode was hij ook 2 dagen per week werkzaam in het Dr. Sardjito ziekenhuis.

Na het behalen van zijn diploma heeft hij gewerkt binnen de eerste- en tweedelijns fysiotherapie. Na 4 jaar heeft hij de overstap van het ziekenhuis en revalidatiecentra gemaakt naar de particuliere praktijk. De afgelopen jaren heeft Jos voornamelijk cursussen gevolgd m.b.t. revalidatie (orthopedisch/neurologisch/hart en vaat) en inspanningsfysiologie. Daarnaast vindt hij het interessant om zich verder te ontwikkelen binnen de nieuwste fysiotherapeutische interventies, zoals Medical Taping en Shockwave Therapie.

Vanaf het begin heeft Jos zich beziggehouden met de revalidatie bij orthopedische en neurologische problematiek. Verder participeert hij in het Artrose Project met huisartsenpraktijk De Hoed in Monnickendam. Jos is naast fysiotherapeut ook begeleider bij Fysio Fitness en De Fitte Senior.

Persoonlijke aandacht staat bij hem hoog in het vaandel.

In zijn vrije tijd volleybalt Jos bij Wham Wham H3 in Hoorn en zit hij in de evenementencommissie.

Werktijden: maandag t/m vrijdag

Email: j.kooistra@fysiogroepwaterland.nl

Registratie: 49914265004 BIG geregistreerd en opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF als fysiotherapeut.

Afspraak maken behandeling fysiotherapie of telefonisch advies