Neem contact op

Fysiotherapie

Fysiotherapie nodig? Dan bent u bij Fysiogroep Waterland aan het juiste adres. Wij hebben een team van fysiotherapeuten en specialisten die u kunnen helpen bij alle soorten klachten. Onze fysiotherapeuten behandelen individuele of groepen patiënten en gaat resultaatgericht aan het werk, met de bedoeling om u zo snel en zo goed mogelijk weer op de been te helpen. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt hij samen met u naar uw wensen en lichamelijke situatie en mogelijkheden. Met zijn adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat u weer beter kunt bewegen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak en wij zorgen ervoor dat wij ondersteuning kunnen bieden bij uw klachten.

fysiotherapie

Wat is fysiotherapie precies?

Fysiotherapie is het behandelen van mensen die last hebben van hun spieren, nek, rug of bijvoorbeeld hun benen. Een fysiotherapeut behandelt de patiënt door middel van allerlei verschillende technieken. Bijvoorbeeld dry needling. Daarnaast zijn er nog veel meer verschillende behandelingen om klachten door het hele lichaam te verhelpen.

Verschillende soorten behandelingen

Wanneer fysiotherapie?

Het is voor sommige mensen lastig te bepalen wanneer ze naar een fysiotherapeut moeten gaan. Een pijntje kan immers vanzelf weer overgaan. Loopt u al langer met een bepaalde klacht? Dan is het een goed idee om contact op te nemen met een fysiotherapeut. De meeste mensen hebben vaak de volgende klachten:

  • herstel na een operatie of ongeluk
  • klachten vanwege een chronische aandoening
  • pijn of blessures in bijvoorbeeld de rug, nek, schouders, armen of benen

Kosten fysiotherapie

In de meeste gevallen word de behandeling vergoed, wanneer u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie. Benieuwd of het voor u ook wordt vergoed? Dan kunt u het beste contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Contact opnemen voor een afspraak

Heeft u al een tijdje last van spier of gewrichtsklachten? Dan word het tijd om contact op te nemen met onze fysiotherapeuten voor een intake. Zij kunnen dan bepalen of er direct behandelt moet worden of dat er wellicht een doorverwijzing moet worden gemaakt. Voor iedere klacht hebben wij een specialist die u de beste behandeling kan bieden. Neem dan ook vrijblijvend contact met ons op, zodat we uw klachten kunnen behandelen.

Geschreven door: Jos Kooistra

Fysiotherapeut en Praktijkeigenaar

Gespecialiseerd in orthopedische revalidatie & hart revalidatie, behandeling van artrose, shockwave therapie en dry needling.

Meer over Jos Kooistra

Bekijk ook

Sportfysiotherapie

Lees meer

FLOOR* zwangerschapstraining

Lees meer