FLOOR* zwangerschapstraining

Fit, voorbereid en vol vertrouwen: FLOOR®

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap of met je kleine, en leuk als je mee komt trainen! Floor® is misschien nieuw voor je.

Voor meer informatie kijk op; www.ditisfloor.nl

Wat kan Floor® voor jou betekenen?

Floor® Zwangerschapstraining: je bent van harte welkom vanaf je eerste bezoek aan de verloskundige of gynaecoloog en een termijnecho. Instappen daarna kan op elk moment, je kunt doortrainen zolang je wilt, en dat kan vaak gewoon tot je uitgerekende datum. We trainen in doorlopende groepen, INDOOR en OUTDOOR. Naast andere zwangere deelneemsters train je ook samen met vrouwen die kortgeleden bevallen zijn.
De lessen zijn actief en gericht op het behouden of verbeteren van je kracht, stabiliteit en conditie, maar altijd afgestemd op jouw niveau.

Verantwoord sporten tijdens je zwangerschap voorkomt en vermindert klachten en zorgt ervoor dat je zo fit mogelijk aan je bevalling en het moederschap begint. Door mijn achtergrond als fysiotherapeut kun je (juist) ook meedoen als je last van je bekken of andere klachten hebt. Als jij wil is er altijd een weg. We hebben uitstekend contact met de verloskundigen in de buurt en kunnen ook altijd even overleggen met hen als daar een reden voor is.

Tijdens de les komt er ongemerkt al veel ter sprake over de bevalling en de kraamtijd, maar we bieden je de mogelijkheid om daarnaast de cursus Floor® Bevallingsvoorbereiding te volgen. No-nonsens, uniek in vormgeving & toepasbaarheid. En gewoon ook leuk. Dit kan zowel in een groep als privé. De mooiste periode om hiermee te starten is tussen de 24e en 30e week van je zwangerschap. De Floor® Bevallingsvoorbereiding kan ook apart afgenomen worden als je niet de fysieke trainingen volgt.

Floor® Hersteltrainingen

Wil je na de bevalling ook weer verantwoord toewerken naar een goed herstel? Welkom bij de Floor®Hersteltraining! Het is een perfecte opstap naar weer fit worden. Je bent van harte welkom vanaf 3 weken na je bevalling. Beviel je via een keizersnede dan na 6 weken. Maar stuur gerust eerder even een berichtje voor tips en adviezen. Bij een ongecompliceerd herstel kan starten met (verantwoord) bewegen vaak al wat eerder. Leidend is altijd hoe jij je voelt en dan zorg ik voor een verantwoorde opbouw met optimale aandacht voor het herstel van je buik en je bekken(bodem). Kortom, Floor® loopt met je mee!

Proeftrainingen zijn altijd mogelijk en gratis, maar alleen na het invullen van het intakeformulier en een korte intake vooraf. Ik hecht er veel waarde aan om van tevoren te weten waar ik rekening mee kan houden.

Interesse in een proeftraining? Of wil je eerst nog meer informatie? Stuur dan een e-mail l.schouten@fysiogroepwaterland.nl of bel: 0299 653499

Voor de Floor Bevallingsvoorbereiding zijn de kosten 80 euro per stel voor een bijeenkomst van 2,5 uur. Dit is samen met andere stellen.

Lees meer over Tarieven en vergoeding door je zorgverzekeraar

Links:

Door deel te nemen aan de trainingen van Fysiogroep Waterland verklaar je je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Geschreven door

Liesbeth Schouten

Specialisaties: Volwassen en ouders

Meer over Liesbeth Schouten

Contact

Heeft u vragen of wilt u informatie?
Neem contact op

Brochure

Meld u hier aan voor onze brochure
Brochure download

Specialiteiten

Bekijk ook

Onze specialiteiten

Bekijk ook
Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie helpt bij het verbeteren van uw prestaties en het voorkomen van toekomstige blessures. Als sporter is het belangrijk om in topconditie te blijven en optimaal

Lees meer
Revalidatie na nekoperatie

Revalidatie na een nekoperatie is van zeer groot zeer belang voor het algehele herstel. Daarom begint dit proces van revalideren al snel na de operatie door middel van fysiotherapie. De dag

Lees meer
Revalidatie na enkeloperatie

Revalidatie na een enkeloperatie is een zeer belangrijk onderdeel van het algehele herstel. De enkel, waarmee het onderste en het bovenste spronggewricht mee aangeduid wordt, is

Lees meer
Revalidatie na rugoperatie

Revalidatie na een rugoperatie start al in het ziekenhuis. Er zal een fysiotherapeut bij u langs komen om advies te geven over houding en bewegingen. Ook zal er

Lees meer