Liesbeth Schouten

Specialisaties
· Rugklachten
· Zwanger en fit
· Kinderfysiotherapie
· Babymassage en Voorkeurshouding bij baby’s.
· Kinder GLI

In 2012 is Liesbeth afgestudeerd als Fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht en sindsdien werkt ze als Fysiotherapeut in de eerste lijn. Voor 2012 was Liesbeth werkzaam als HBO verpleegkundige in het OLVG Amsterdam en St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein.

Liesbeth volgt continu cursussen en opleidingen om haar kennis uit te breiden en maximaal resultaat te halen uit haar behandelingen. Haar meest recente cursussen zijn; Neuro Linguistisch Programmeren, State of the art Nek, Schouder en Rugklachten, Babymassage & Voorkeurshouding. Aangevuld met haar ervaring maakt dat haar een allround fysiotherapeut. In de praktijk behandelt Liesbeth o.a. kinderen en helpt ze kinderen met overgewicht hun leefstijl te verbeteren. Ook kun je bij haar terecht voor behandeling en/of training voor, tijdens of na je zwangerschap.

Daarnaast gaat haar speciale aandacht uit naar babymassage en het adviseren over voorkeurshoudingen bij onrust, zoals inbakeren of advies over ritme & regelmaat. Voor deze adviezen en voor de babymassage behandelt Liesbeth indien gewenst ook aan huis. Op dinsdag en donderdag geeft Liesbeth Fysio Fitness en op donderdag de Fitte Senior.

Werktijden:
Monnickendam: dinsdag en donderdag van 08:00 – 17:00
Behandeling aan huis op afspraak

E-mail: l.schouten@fysiogroepwaterland.nl

Registratie: 99066757104 BIG en opgenomen in het centraal kwaliteitsregister van het KNGF als fysiotherapeut.

Afspraak maken behandeling fysiotherapie of telefonisch advies