Wouter Molenaar

Specialisaties:

Na zijn studie Management, Economie en Recht aan de Hogeschool voor Economische Studies (HES) te Amsterdam en een tijd werkzaam te zijn geweest in de banksector, besloot Wouter de economische sector vaarwel te zeggen en zich te storten op de studie fysiotherapie.

Begin 2009 behaalde hij zijn diploma fysiotherapie aan de Hogeschool voor Fysiotherapie Thim van der Laan in Nieuwegein. Hij vond werk bij een fysiotherapiepraktijk in de Beemster en deed diverse waarnemingen in de regio. Sinds medio augustus 2009 is hij verbonden aan onze praktijk.

In augustus 2012 rondde Wouter zijn specialisatie Professional Master Manuele Therapie aan de SOMT te Amersfoort af. Sindsdien is hij ook werkzaam als Manueel Therapeut.

In oktober 2014 heeft hij de universitaire opleiding tot Master of Science (Drs) aan de Vrije Universiteit Brussel afgerond, waarbij hij zich heeft ontwikkeld tot onderzoeker om zijn klinische ervaring te combineren met de wetenschap. Voor zijn masterproef/scriptie heeft hij de bloedvaten in de nek onderzocht in relatie tot pre-manipulatief testen.

Daarnaast heeft hij in 2010 zijn certificaat voor COPD oefentherapie behaald en begeleidt hij de COPD-patiënten in de praktijk en heeft hij diverse aanvullende scholingen gevolgd op hoofdpijn, knie, heup en schouder gebied en Dry-Needling en is hij lid van het Schouder Netwerk Amsterdam. Naast zijn werk in de praktijk begeleidt Wouter ook de junioren tijdens het WK roeien in opdracht van de KNRB.

maandag, dinsdag, woensdag, donderdag van 08:00 tot 18:00 uur en op vrijdagochtend.
Op maandag- en woensdagmiddag tussen 13.30 – 18.00 uur is Wouter aanwezig in de locatie op Marken.

Op vrijdagochtend zit Wouter in de HOED Monnickendam voor Echografie.

Email: w.molenaar@fysiogroepwaterland.nl

Bekijk de waarderingen van Wouter

Registraties: 29911222704 Wouter is BIG geregistreerd en opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF en NVMT.

Afspraak maken behandeling fysiotherapie of telefonisch advies