Categorie 1

16 maart '20

Coronavirus update 16-03-2020

Beste klant / patiënt,

Gezien de huidige ontwikkelingen zien wij ons genoodzaakt onze verantwoordelijkheid te nemen voor de gezondheid van u en van ons.

Fysiogroep Waterland zal vanaf maandag 16 maart 2020, tot in ieder geval 6 april, alleen fysiotherapeutische, individuele behandelingen uitvoeren.

Hiermee komen dus alle groepslessen te vervallen, zoals de COPD groep, Fysiofitness en Valtraining/Fitte Senior.

We delen uw zorg over de verspreiding van het corona virus en we volgen daarbij het beleid van het RIVM. Rekening houdend met de recente maatregelen blijven onze praktijken wel geopend voor individuele behandelingen en blijven we onze goede zorg bieden.

Onze fysiotherapeuten nemen daarbij extra hygiënische voorzorgsmaatregelen. De lopende individuele afspraken kunnen dus ook gewoon doorgaan.

Het dringende advies is om niet naar de praktijk te komen bij koorts, hoesten, keelpijn of verkoudheid. In dat geval kunnen we u als alternatief een videoconsult aanbieden in combinatie met een online oefenprogramma.

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van een telefonisch- of videoconsult?

Neem dan contact met ons op:

0299 65 34 99

info@fysiogroepwaterland.nl

https://www.fysiogroepwaterland.nl/contact/

Alvast dank voor uw begrip en medewerking!

Met vriendelijke groet,

Team Fysiogroep Waterland.

Geschreven door

Jos Kooistra

Fysiotherapeut en Praktijkeigenaar

Gespecialiseerd in orthopedische revalidatie & hart revalidatie, behandeling van artrose, shockwave therapie en dry needling.

Meer over Jos Kooistra

Brochure

Meld u hier aan voor de brochure
Download brochure

Nieuws

Bekijk ook

Nieuws

Bekijk ook

Categorie 1

11 december '23

Bevallingsvoorbereiding 7 maart 2024

Zwangeren Opgelet! De 2e FLOOR Bevallingsvoorbereiding staat gepland op: Maandag 7 maart 19:00 – 21:30 in Monnickendam Een eenmalige workshop samen met je beval partner.

Lees meer

Categorie 1

07 december '23

SKI POWER – Goed voorbereid op wintersport

Jaarlijks gaan zo’n 1 miljoen Nederlanders op wintersport. Onder alle wintersporters krijgt 1 op de 17 mensen een blessure tijdens de wintersportvakantie. Een knieblessure is

Lees meer

Categorie 3

06 december '23

Val Analyse 21 & 22 december

Elke 4 minuten belandt een 65-plusser op de spoedeisende hulp na een valongeval. Dit is slechts 10% van het totaal aantal valongevallen van ouderen. De

Lees meer