28 november '23

FLOOR Bevallingsvoorbereiding

Zwangere Opgelet!

De eerste FLOOR Bevallingsvoorbereiding staat gepland.

Een avond met eerlijke, nuttige en praktische informatie rondom de laatste fase van de zwangerschap, de bevalling en de eerste tijd erna.

Ben jij zwanger vanaf je 24ste week  en wil je graag meer informatie om je goed voor te bereiden op je bevalling? Neem dan even contact op met Liesbeth Schouten.
Je kan ook meteen een intake formulier invullen op de website.

Wil je ook graag FLOOR Bevallingsvoorbereiding volgen maar past de datum niet laat het dan even weten! De bevallingsvoorbereiding staat los van de trainingen maar je kan natuurlijk altijd een proefles mee komen doen!

Geschreven door

Jos Kooistra

Fysiotherapeut en Praktijkeigenaar

Gespecialiseerd in orthopedische revalidatie & hart revalidatie, behandeling van artrose, shockwave therapie en dry needling.

Meer over Jos Kooistra

Brochure

Meld u hier aan voor de brochure
Download brochure

Nieuws

Bekijk ook

Nieuws

Bekijk ook

Categorie 1

11 december '23

Bevallingsvoorbereiding 7 maart 2024

Zwangeren Opgelet! De 2e FLOOR Bevallingsvoorbereiding staat gepland op: Maandag 7 maart 19:00 – 21:30 in Monnickendam Een eenmalige workshop samen met je beval partner.

Lees meer

Categorie 1

07 december '23

SKI POWER – Goed voorbereid op wintersport

Jaarlijks gaan zo’n 1 miljoen Nederlanders op wintersport. Onder alle wintersporters krijgt 1 op de 17 mensen een blessure tijdens de wintersportvakantie. Een knieblessure is

Lees meer

Categorie 3

06 december '23

Val Analyse 21 & 22 december

Elke 4 minuten belandt een 65-plusser op de spoedeisende hulp na een valongeval. Dit is slechts 10% van het totaal aantal valongevallen van ouderen. De

Lees meer