Categorie 1

19 september '15

Jos Kooistra, nieuwe collega!

Vanaf november 2014 is Jos Kooistra bij ons in dienst getreden. Hij komt in de plaats van Jan Postma die met pensioen is gegaan.

In mei 2011 is Jos afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens zijn studie volgde hij de minor “Arbeid en Gezondheid” en heeft hij een half jaar gewerkt in Yogyakarta om daar de fysiotherapie op te zetten in weeshuis “Yayasan Sayap Ibu”.

Na het behalen van zijn diploma is Jos werkzaam geweest binnen de eerste- en tweedelijns fysiotherapie. Vanaf het begin heeft hij zich bezig gehouden met revalidatie bij met name orthopedische en neurologische problematiek. Jos is algemeen fysiotherapeut en geeft ook begeleiding bij (fysio)fitnessgroepen. Persoonlijke aandacht staat bij hem hoog in het vaandel.

Werktijden: Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

E-mail: j.kooistra@fysiogroepwaterland.nl

Registratie: BIG geregistreerd en opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF als fysiotherapeut.

Geschreven door

Jos Kooistra

Fysiotherapeut en Praktijkeigenaar

Gespecialiseerd in orthopedische revalidatie & hart revalidatie, behandeling van artrose, shockwave therapie en dry needling.

Meer over Jos Kooistra

Brochure

Meld u hier aan voor de brochure
Download brochure

Nieuws

Bekijk ook

Nieuws

Bekijk ook

Categorie 1

11 december '23

Bevallingsvoorbereiding 7 maart 2024

Zwangeren Opgelet! De 2e FLOOR Bevallingsvoorbereiding staat gepland op: Maandag 7 maart 19:00 – 21:30 in Monnickendam Een eenmalige workshop samen met je beval partner.

Lees meer

Categorie 1

07 december '23

SKI POWER – Goed voorbereid op wintersport

Jaarlijks gaan zo’n 1 miljoen Nederlanders op wintersport. Onder alle wintersporters krijgt 1 op de 17 mensen een blessure tijdens de wintersportvakantie. Een knieblessure is

Lees meer

Categorie 3

06 december '23

Val Analyse 21 & 22 december

Elke 4 minuten belandt een 65-plusser op de spoedeisende hulp na een valongeval. Dit is slechts 10% van het totaal aantal valongevallen van ouderen. De

Lees meer