Categorie 1

01 oktober '15

Oktober is de maand van de borstkanker

Borstkankermaand; Open praktijkdagen oedeem-en oncologiefysiotherapie door heel Nederland.

Oktober is de maand van de borstkanker. Jaarlijks krijgen meer dan 100.000 mensen de diagnose kanker. In ongeveer 14.000 gevallen gaat het om borstkanker.

Oedeem-en oncologiefysiotherapeuten ondersteunen oncologische patiënten bij hun fysieke en mentale herstel en spelen een belangrijke rol op het gebied van behoud/ verbetering van de conditie bij (borst)kankerpatiënten door middel van het aanbieden van specifieke training.

In het kader van oktober,borstkankermaand,opent Fysiogroep Waterland tussen 15 en 31 oktober hun deur voor geïnteresseerden.

In onze wachtkamer vindt u een flyer .

Wilt u meer en persoonlijke informatie? Neem dan contact op met Lenka Buhlova of Gea Porsius.

Geschreven door

Jos Kooistra

Fysiotherapeut en Praktijkeigenaar

Gespecialiseerd in orthopedische revalidatie & hart revalidatie, behandeling van artrose, shockwave therapie en dry needling.

Meer over Jos Kooistra

Brochure

Meld u hier aan voor de brochure
Download brochure

Nieuws

Bekijk ook

Nieuws

Bekijk ook

Categorie 1

11 december '23

Bevallingsvoorbereiding 7 maart 2024

Zwangeren Opgelet! De 2e FLOOR Bevallingsvoorbereiding staat gepland op: Maandag 7 maart 19:00 – 21:30 in Monnickendam Een eenmalige workshop samen met je beval partner.

Lees meer

Categorie 1

07 december '23

SKI POWER – Goed voorbereid op wintersport

Jaarlijks gaan zo’n 1 miljoen Nederlanders op wintersport. Onder alle wintersporters krijgt 1 op de 17 mensen een blessure tijdens de wintersportvakantie. Een knieblessure is

Lees meer

Categorie 3

06 december '23

Val Analyse 21 & 22 december

Elke 4 minuten belandt een 65-plusser op de spoedeisende hulp na een valongeval. Dit is slechts 10% van het totaal aantal valongevallen van ouderen. De

Lees meer