Categorie 1

10 december '20

Vergoeding fysiotherapie 2021

Verzekering van fysiotherapie voor het nieuwe jaar, hoe zit het precies? Fysiotherapie zit niet standaard in het basispakket. Voor mensen met een aandoening op die op de lijst met chronische aandoeningen van de overheid voorkomt, worden fysiotherapiebehandelingen vanaf de 21e behandeling uit de basisverzekering vergoed. De eerste 20 behandelingen betaal je dan zelf of kun je bijverzekeren in je aanvullende verzekering. Voor sommige aandoeningen als artrose, COPD, urine-incontinentie en etalage benen geld een uitzondering, vraag hiernaar bij uw fysiotherapeut.

Ben je op zoek naar een aanvullende verzekering voor Fysiotherapie of wil je overstappen naar een andere zorgverzekeraar, check dan onze flyer om te kijken waar fysiotherapie het meest wordt vergoed.

verzekering fysiotherapie

Geschreven door

Jos Kooistra

Fysiotherapeut en Praktijkeigenaar

Gespecialiseerd in orthopedische revalidatie & hart revalidatie, behandeling van artrose, shockwave therapie en dry needling.

Meer over Jos Kooistra

Brochure

Meld u hier aan voor de brochure
Download brochure

Nieuws

Bekijk ook

Nieuws

Bekijk ook

Categorie 1

11 december '23

Bevallingsvoorbereiding 7 maart 2024

Zwangeren Opgelet! De 2e FLOOR Bevallingsvoorbereiding staat gepland op: Maandag 7 maart 19:00 – 21:30 in Monnickendam Een eenmalige workshop samen met je beval partner.

Lees meer

Categorie 1

07 december '23

SKI POWER – Goed voorbereid op wintersport

Jaarlijks gaan zo’n 1 miljoen Nederlanders op wintersport. Onder alle wintersporters krijgt 1 op de 17 mensen een blessure tijdens de wintersportvakantie. Een knieblessure is

Lees meer

Categorie 3

06 december '23

Val Analyse 21 & 22 december

Elke 4 minuten belandt een 65-plusser op de spoedeisende hulp na een valongeval. Dit is slechts 10% van het totaal aantal valongevallen van ouderen. De

Lees meer