Lenka Buhlova

Diensten
  • Handtherapie
  • Oedeemtherapie en oncologie
  • Aanmeten therapeutisch elastische kousen

In 2002 is Lenka afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Eén van haar afsluitende stages heeft zij afgerond in het kinderrevalidatiecentrum in Janske Lazne in Tsjechie, waar zij oorspronkelijk ook vandaan komt. Vanaf 2003 is zij werkzaam als fysiotherapeut, met affiniteit voor hand en polsklachten.

In 2012 heeft Lenka de opleiding Handtherapie bij Pro Education gedaan. Als handtherapeut behandelt zij klachten aan hand, vingers en pols; zowel posttraumatische klachten als het maken van een spalk bij duimartrose. Van 2016 tot en met 2020 was Lenka naast onze praktijk ook werkzaam op de Hand-Pols poli in het Tergooi ziekenhuis in Hilversum/Blaricum. Lenka is lid van het netwerk Handtherapie Westfriesland (www.handtherapiewestfriesland.nl).

Naast de handtherapie werkt Lenka ook als oedeemtherapeut. In 2014 heeft zij de opleiding Therapeutisch Manuele Lymfdrainage ad Modum Vodder (Oedeemtherapie) afgerond. Hiermee behandelt zij voornamelijk mensen met lymfoedeem na oncologie, maar ook mensen met andere vormen van oedeem kunnen bij haar terecht.
Vanaf oktober 2015 kan zij na het afronden van de opleiding Flebologie en therapeutisch kousen in de fysiotherapeutische praktijk ook steunkousen aanmeten.

Werktijden

Monnickendam

Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

Marken

Maandagochtend en woensdagochtend

 

Registraties

59057398404 BIG geregistreerd en opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF en NVFL

Contact

Heeft u vragen of wilt u informatie?

l.buhlova@fysiogroepwaterland.nl

Het team

Bekijk ook

Het team

Bekijk ook

Annelin Schilder

Suzanne Vonk

Diëtist

Leefstijlcoach

Gezondheidswetenschapper

suzanne@gezondmetsuus.nl Lees meer

Thijs Jesse

Algemene fysiotherapie

Echografie  heup, knie en enkel

Sport gerelateerde klachten

t.jesse@fysiogroepwaterland.nl Lees meer