Wouter Molenaar

Diensten
  • Manuele Therapie
  • Dry-needling
  • Rug-, nek- en schouderpijn
  • Longrevalidatie
  • Echografie

Na zijn studie Management, Economie en Recht aan de Hogeschool voor Economische Studies (HES) te Amsterdam en een tijd werkzaam te zijn geweest in de banksector, besloot Wouter de economische sector vaarwel te zeggen en zich te storten op de studie fysiotherapie.

Begin 2009 behaalde hij zijn diploma fysiotherapie aan de Hogeschool voor Fysiotherapie Thim van der Laan in Nieuwegein. Hij vond werk bij een fysiotherapiepraktijk in de Beemster en deed diverse waarnemingen in de regio. Sinds medio augustus 2009 is hij verbonden aan onze praktijk.

In augustus 2012 rondde Wouter zijn specialisatie Professional Master Manuele Therapie aan de SOMT te Amersfoort af. Sindsdien is hij ook werkzaam als Manueel Therapeut.

In oktober 2014 heeft hij de universitaire opleiding tot Master of Science (Drs) aan de Vrije Universiteit Brussel afgerond, waarbij hij zich heeft ontwikkeld tot onderzoeker om zijn klinische ervaring te combineren met de wetenschap. Voor zijn masterproef/scriptie heeft hij de bloedvaten in de nek onderzocht in relatie tot pre-manipulatief testen.

Daarnaast heeft hij in 2010 zijn certificaat voor COPD oefentherapie behaald en begeleidt hij de COPD-patiënten in de praktijk en heeft hij diverse aanvullende scholingen gevolgd op hoofdpijn, knie, heup en schouder gebied en Dry-Needling en is hij lid van het Schouder Netwerk Amsterdam. Naast zijn werk in de praktijk begeleidt Wouter ook de junioren tijdens het WK roeien in opdracht van de KNRB.

Werktijden

Maandag

08:00 – 18:00

Dinsdag

08:00 – 18:00

Woensdag

08:00 – 18:00

Donderdag

08:00 – 18:00

Vrijdagochtend

Registraties

29911222704 Wouter is BIG geregistreerd en opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF en NVMT.

Contact

Heeft u vragen of wilt u informatie?

w.molenaar@fysiogroepwaterland.nl

Het team

Bekijk ook

Het team

Bekijk ook

Annelin Schilder

Suzanne Vonk

Diëtist

Leefstijlcoach

Gezondheidswetenschapper

suzanne@gezondmetsuus.nl Lees meer

Thijs Jesse

Algemene fysiotherapie

Echografie  heup, knie en enkel

Sport gerelateerde klachten

t.jesse@fysiogroepwaterland.nl Lees meer