Categorie 1

22 februari '16

‘Fitte Kind’ in de Prettig Weekend

Afgelopen week stond er een stuk in de prettig weekend over het “Fitte kind’. Alleen met een goede samenwerking tussen ouders, kind en professionals lukt het om de fitheid van een kind met overgewicht te vergroten. Wij bieden u dit programma van de kinderfysiotherapeut, de diëtist en de orthopedagoog, die samen met u en uw kind aan de slag willen gaan. Lees de folder en het artikel uit de prettig weekend voor meer informatie.

Klik hier voor het artikel

Klik hier voor de folder

Geschreven door

Jos Kooistra

Fysiotherapeut en Praktijkeigenaar

Gespecialiseerd in orthopedische revalidatie & hart revalidatie, behandeling van artrose, shockwave therapie en dry needling.

Meer over Jos Kooistra

Brochure

Meld u hier aan voor de brochure
Download brochure

Nieuws

Bekijk ook

Nieuws

Bekijk ook

Categorie 1

11 december '23

Bevallingsvoorbereiding 7 maart 2024

Zwangeren Opgelet! De 2e FLOOR Bevallingsvoorbereiding staat gepland op: Maandag 7 maart 19:00 – 21:30 in Monnickendam Een eenmalige workshop samen met je beval partner.

Lees meer

Categorie 1

07 december '23

SKI POWER – Goed voorbereid op wintersport

Jaarlijks gaan zo’n 1 miljoen Nederlanders op wintersport. Onder alle wintersporters krijgt 1 op de 17 mensen een blessure tijdens de wintersportvakantie. Een knieblessure is

Lees meer

Categorie 3

06 december '23

Val Analyse 21 & 22 december

Elke 4 minuten belandt een 65-plusser op de spoedeisende hulp na een valongeval. Dit is slechts 10% van het totaal aantal valongevallen van ouderen. De

Lees meer